Akcija!

Babičini metuljčki

Avtor:
ISBN:
978-88-7342-036-2
Št. strani:
32
Vezava:
trda, barvne ilustracije

V Babičinih metuljčkih je dogajanje postavljeno v mestno okolje. Mestni otroci, zdolgočaseni zaradi grdega in mrzlega zimskega vremena, si zaželijo sproščenega in veselejšega vzdušja.

Preberite več
Na zalogi
Redna cena: 12,00 
Cena: 9,00 

V Babičinih metuljčkih je dogajanje postavljeno v mestno okolje. Mestni otroci, zdolgočaseni zaradi grdega in mrzlega zimskega vremena, si zaželijo sproščenega in veselejšega vzdušja. Izdelajo si zato pisane metuljčke, s katerimi se začnejo igrati po sivih mestnih ulicah in jim vlijejo nekaj življenja. Starki zimi seveda to ni najbolj po godu in se temu tudi odločno zoperstavi, a vendar…

Anamarija Volk Zlobec, učiteljica v pokoju, je avtorica več knjig pravljic. Veliko je sodelovala s tržaškim sedežem vsedržavne hiše RAI: njene pravljice so predvajali na televziji in po radiu.

Magda Starec Tavčar je študirala na umetniškem zavodu Nordio v Trstu. Nekaj let je bila zaposlena kot grafična oblikovalka, nato je več let poučevala likovno vzgojo na slovenskih nižjih srednjih šolah v Trstu. Ilustrirala je revije za otroke in odrasle, učbenike in samostojne knjige.

Priporočamo še