Srebrna skrinjica

Avtor:
ISBN:
978-88-7342-191-7
Št. strani:
160
Vezava:
mehka, črno-bele ilustracije

Pustolovski roman Srebrna skrinjica  je namenjen mladim, srenješolskim bralcem. Gre za pustolovsko zgodbo, postavljeno v konec devetnajstega stoletja, ki popelje glavne junake v najlepše evropske prestolnice in še dlje v iskanje…

Preberite več
Na zalogi
Cena: 18,00 

Pustolovski roman Srebrna skrinjica  je namenjen mladim, srenješolskim bralcem. Gre za pustolovsko zgodbo, postavljeno v konec devetnajstega stoletja, ki popelje glavne junake v najlepše evropske prestolnice in še dlje v iskanje skrivnostne srebrne skrinjice. Kaj se v njej skriva? Zakaj je tako pomembna in zakaj hrabro Rose in njene zveste prijatelje spravlja v take položaje, da jim po življenju strežejo debeluh in suhljadec z njunim velikim črnim psom? Nevarnostim kljubujejo junaki s pokončno in pozitivno držo, ki jih pripelje do presenetljivega končnega razpleta in romantičnega preobrata.


Marjanka Rebula se je rodila 1. novembra 1964 v Trstu, kjer je dokončala slovensko klasično gimnazijo. V Ljubljani je zaključila študij specialne pedagogiko za duševno prizadete, kasneje pa je svoje študije posvečala raziskovanju religij, posebno budizma in hinduizma, teozofiji H. P. Blavatsky in sufizmu. Po prvih mladostnih potovanjih se je za nekaj let ustalila v Saležu pri Trstu, potem pa je iz domačega Krasa dokončno odšla v svet, najprej za nekaj let v Egipt, nato v Indijo, zdaj pa že več let živi v Mehiki.


Priporočamo še