Evelin, Peter in strašni Koronavirus

Avtor:
ISBN:
978-88-7342-295-2
Št. strani:
24
Vezava:
mehka, barvni tisk

V tej živahni in pisani knjigi avtorica v besedi in sliki na otrokom razumljiv način pove, kaj je koronavirus, kako se širi in kako se lahko pred njim zaščitimo. Lara…

Preberite več
Na zalogi
Cena: 7,00 

V tej živahni in pisani knjigi avtorica v besedi in sliki na otrokom razumljiv način pove, kaj je koronavirus, kako se širi in kako se lahko pred njim zaščitimo.

Lara Spinazzola ni le pisateljica, temveč tudi ilustratorka svoje prve knjige. Ilustracije zajemajo občutke otroka, ki je soočen z nevidno nevarnostjo. Tako se lažje poistoveti z junaki zgodbe in najde tudi rešitev, kar ga osvobodi strahu. Ilustracije in besedilo dajo popolno sliko celotne zgodbe.


Lara Spinazzola (Trst, 1982) je diplomirala iz psihologije na Filozofski fakulteti Univerze v Ljubljani. Najprej je bila zaposlena v Centru Janeza Levca v Ljubljani, kasneje pa se je vrnila na Primorsko in je od leta 2010 zaposlena kot psihologinja na OŠ Miren. Pri svojem delu z učenci je spoznala marsikatero stisko otrok. Na njena vrata so lahko potrkali kadarkoli, saj si je znala vzeti čas zanje. Pa ne le, da jih samo posluša in tolaži. Z vsakim se pogovori, skupno iščeta rešitve ali vsaj kako izboljšati ali se samo znajti v novi situaciji. Stiske, take in drugačne strahove prepoznava tudi pri svojih dveh otrocih, kar s pridom uporabi pri svojem profesionalnem delu in tudi pri pisanju. Prav to so odlike, ki se kažejo tudi v zgodbi Evelin, Peter in strašni Koronavirus.


Priporočamo še