Iskanje notranjega dragulja. Od diagnoze v psihosomatiki in grafologiji do koplementarnega in psihosomatskega zdravljenja

Avtor:
ISBN:
978-88-7342-087-7
Št. strani:
192
Vezava:
mehka

Spremna beseda: Nada Berce V tem dulu dr. Zaghet obravnava posamezne patologije, tako da jih opisuje v žabji perspektivi (od spodnjega dela telesa do glave), ob koncu vsakega poglavja pa…

Preberite več
Na zalogi
Cena: 16,00 

Spremna beseda: Nada Berce

V tem dulu dr. Zaghet obravnava posamezne patologije, tako da jih opisuje v žabji perspektivi (od spodnjega dela telesa do glave), ob koncu vsakega poglavja pa predstavi izbor grafoloških znakov, ki se navezujejo na pravkar obravnavano temo. Dr. Zaghet analizira tako patologije, ki na določenem organu silijo na dan, kot tiste, ki se lahko pojavijo kjerkoli v telesu. Sprva se osredotoča na diagnozo ali odkrivanje sporočila posamezne patologije, nato pa seže na področje komplementarnega in psihosomatskega zdravljenja; v tej luči nima smisla zdraviti le bolnega organa, saj patologija sporoča, da trpi celotna človekova psihofizična struktura in da mora zato zdravljenje nujno upoštevati tesne vezi med duševnim in telesnim svetom.

V poglavjih o zdravljenju avtor najprej obravnava Bachovo cvetno terapijo, potem predstavlja poglavitne značilnosti reikija, nazadnje se osredotoča še na psihosomatsko smer v psihoterapiji.


Andrej Zaghet se je rodil v Trstu leta 1972 in na tržaški univerzi diplomiral iz psihologije. Je specialist za grafologijo, psihosomatiko, reiki in regresivno hipnozo.


Priporočamo še